Nationale Diabetes Challenge – Het Doktershuis – Ridderkerk
Header afbeelding
Het Doktershuis
Nic. Beetslaan 3-5 2985VG
Ridderkerk

Nationale Diabetes Challenge

Nationale Diabetes Challenge

Als Het Doktershuis Ridderkerk  willen wij de beste zorg bieden aan onze patiënten. Soms is dat het voorschrijven van medicijnen, soms verwijzen we door naar een specialist en regelmatig geven we mensen het advies om meer te gaan bewegen. Maar nu gaan we het eens heel anders doen. Misschien heeft u de afgelopen tijd iets gehoord of gelezen over de Nationale Diabetes Challenge (NDC*)? Tijdens de NDC gaan we wandelen als medicijn. En we schrijven u dat niet voor, we gaan met u mee!

Hoewel de NDC in eerste instantie opgezet is voor mensen met diabetes zijn ook mensen die geen diabetes hebben van harte welkom om mee te wandelen. Bewegen is immers voor iedereen gezond en het groepsgevoel is een belangrijke meerwaarde. De wandelingen zijn altijd onder begeleiding. Er gaat altijd een zorgverlener van Het Doktershuis mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau en bouwen we de intensiteit van de wandelingen langzaam op. In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale.

Wilt u ook samen met gelijkgestemden de eerste stap zetten naar een betere gezondheid? Wij nodigen u van harte uit om mee te doen met onze challenge. We kunnen ons voorstellen dat u nog vele vragen heeft. U kunt in dat geval een email sturen naar d.maaskant@het-doktershuis.nl of even bellen naar 0180-421600 (praktijk no 3) of 0180-423434 (praktijk no 5), ook kunt u bij de assistente een invulformulier achterlaten.

Wij geloven er bij Het Doktershuis sterk in dat de NDC de sleutel kan zijn tot een gezondere leefstijl waardoor u zich beter en energieker kunt gaan voelen. Doet u mee?